Софи Маринова се зарече: Ще родя момиченце на Гринго

06.11.2017 11:49 | Видян 2041 пъти

Софи Маринова се зарече: Ще родя момиченце на Гринго

Искам дете от Гринго! Веднага щом излезе от затвора, го правим! Това заявява ромската перла Софи Маринова пред столичен вестник. За предстоящите си семейни планове гласовитата певица с тъга признава, че съдбата явно е отложила щастието ѝ.

"Имаме планове и за сватба, и за дете, обаче видяхте какво се случи", каза Маринова. Интимната половинка на Софка - Тодор Давидов-Гринго търка нара на затвора в Бургас вече месец и половина. Той бе задържан в спецакция в Айтос с обвинение за притежание на незаконно оръжие и сътрудничество в изнудване на предприемача Асен Атанасов.

"Искам да го даря с момиченце! Те са по-привързани към родителите си, пък и след Лоренцо искам да разнообразя", сподели за вестника певицата.

Маринова е убедена в невинността на своя възлюбен, но няма представа дали Гринго скоро ще излезе от пандиза. "В неведение съм докъде е стигнало делото, всичко е спряло и аз като вас нищо не знам", добави с тъга ромската гърла.

Въпреки че гаджето ѝ е в затвора, Софи не спира да обикаля заведенията до зори. Доводът на звездата, е че трупа финансово състояние, за да може да подсигури комфорт на бъдещия си наследник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !