Служител затри Туитъра на Тръмп

04.11.2017 09:15 | Видян 1724 пъти

Служител затри Туитъра на Тръмп

Къде изчезна акаунтът на Доналд Тръмп в Туитър? Този въпрос си зададоха хиляди в четвъртък, след като профила на американския президент изчезна за 11 минути.

Вместо него в социалната мрежа излезе съобщение: "Съжаляваме, тази страница не съществува!". Разбира се, това породи десетки теории, сред които дори лична кибер атака срещу шефа на Белия дом, чието управление е недолюбвано от много голям процент жители на континента.

Доналд е доста активен в социалната мрежа, така че проблемът с профила му бе взет присърце не само от тайните служби. Бе направено и вътрешно разследване в Туитър, като се оказа, че виновникът е служител на социалната мрежа, който си е позволил "волността" в последния си работен ден.

"По-рано днес акаунтът @realdonaldtrump бе деактивиран заради човешка грешка на служител на Туитър. Той бе свален за 11 минути, след което възстановен. Разследваме случилото се и взимаме мерки това да не се случи отново.

Покрай нашето вътрешно разследване установихме, че е дело на наш служител в последния му работен ден", бе официалното становище на компанията.

Самият Тръмп все още не е коментирал случката и към днешна дата е активен в социалната мрежа.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !