Райковa: Няма да погреба баща си, улично куче ми е по-близко от него!

03.11.2017 10:20 | Видян 2093 пъти

Райковa: Няма да погреба баща си, улично куче ми е по-близко от него!

Водещата на предаването "Папараци" по bTV Венета Райкова вече е издала присъда на баща си и решението й не подлежи на обжалване. Водещата на "Горещо" е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител и нищо повече, пише "Уикенд".

"Често го наричам "този, който ми се води баща" и дотам", признава блондинката на всеослушание. Журналистката никога не е криела, че драмата на живота й е отсъствието на силно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, татко й Румен Райков си затвърдил любовница и ги изоставил. От втория брак на биологичния си баща водещата имала сестра, с която всъщност не поддържала връзка.

"Хората не могат да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим Такова обаче така и не получихме", изживява отново болката си Райкова. Днес тя е безчувствена към мъжа, който я е създал. Горчивината в сърцето й към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала.

"Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживява, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него", категорична е телевизионната звезда на bTV. Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на изключително висок рейтинг, показват обобщените резултати за октомври. Според класацията на ГАРБ неделното шоу е второто най-гледано предаване на телевизията, след "Фермата", като много често бие даже новините.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Съкровената Изповед на Толстой с...

Автобиографичният труд-есе „Изповед“ на...

bTV Media Group с предложения за...

В отговор на недоверието към официалната валута на...

Няма коментари към тази новина !

*}