Smokin Jo атакува клуб Ескейп

03.02.2009 10:45 | Видян 1167 пъти

Smokin Jo атакува клуб Ескейп

Eдинствената жена печелила досега наградата ди джей на годината на престижното списание DJ Mag - световноизвестната Smokin Jo атакува клуб Ескейп следващата събота.

На 7 февруари столичната топ парти дестинация ще отвори врати за еднa истинска легенда на световната денс сцена. Smokin Jo, чието истинско име е Joanne Joseph се влюбва в хаус музиката в началото на 90-те, когато констатира очевидната липса на жени ди джеи и веднага си купува грамофони - щом мъжете го могат, ще го може и тя. 

Прекарва почти цялото си време в Ибиса като един от резидентите на Space, Pacha, El Divino и Privilege редом с известни герои като Steve Lawler и Sasha (та кои не би предпочел вечно слънчевите плажове пред потъналият в дъждовни облаци Лондон).

Най-известната жена диджей е автор на редица миксове и компилации за Defected Records, както и на десетки статии за престижното Ministry Magazine. През годините Smokin Jo е минала през повечето стилове в музиката - от дийп хаус, през трайбъл до dirty хаус електро, минимал и техно които отличават сетовете и в момента.

Joanne Joseph известна като Smokin Jo е в клуб Ескейп на 7 февруари-събота. Билети могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Финансов директор и член на борда на...

Един от главните финансови директори на Нова телевизия -...

Няма коментари към тази новина !