Цветанка Ризова в афера с 11 години по-млад

01.11.2017 15:14 | Видян 1959 пъти

Цветанка Ризова в афера с 11 години по-млад

Модата зрели жени да любят по-млади мъже не подмина и Цветанка Ризова. След като колежката ѝ Миглена Ангелова заби 9 години по-млад любовник, и водещата на Лице в лице може да се похвали със същото.

Наскоро Агенция ПИК излови телевизионерката да купонясва в столичен пиано бар в компанията на симпатичен господин, видимо по-младичък от нея. Мистериозният ухажор на Цветанка е доктор с висока позиция в Медицинския институт към МВР.

Д-р Веселин Йолов е заместник-началник на Клиниката по анестизиология и интензивно лечение. Родом е от Бяла Слатина, а в София е завършил Медицинския институт, пише в профила му във Фейсбук. Йолов работи и в Академията на МВР като лектор. Пациенти на доктора се надпреварват да го хвалят в социалната мрежа, че е най-добрият в професията.

40-годишният анестезиолог явно се котира повече от успешно сред нежния пол, тъй като има и коментари от дами, очаровани от зелените му очи. Най-вероятно и Цветанка Ризова не е устояла на магнетичния поглед на Веселин.

По време на партито, на което бе щракната от репортер на ПИК, водещата от Би Ти Ви изобщо не се стесняваше да демонстрира близките си отношения с д-р Йолов, с който си разменяха горещи прегръдки. Двойката цяла вечер се забавлява с песните на собственика на бара - Пейо от Имаш поща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !