Бодибилдърка издуха Николета

27.10.2017 10:52 | Видян 2350 пъти

Бодибилдърка издуха Николета

Николета Лозанова сънува кошмари, в които вече не е най-популярната българска красавица. Мястото й отдавна е отнето от една амбициозна руса фурия, която пръска сексапил в социалната мрежа „Инстаграм”. Участничката в риалити формата „Сървайвър: Камбоджа” Янита Янчева убедително я е детронирала, като с това е събудила нечувана завист в моделката, пише HotArena.

Двете секси мацки са едни от най-следените жени от България в социалните мрежи и като такива жестоко се съревновават за внимание. Любопитното е, че сред чужденците Янита е истинска звезда, докато за сега Николета е по-позната сред нашенците. И двете обаче задържат вниманието на мъжете с щедри деколтета със силикон.

По примера на Николета, която се популяризира с голотата си, Янита не прави никакви изключения в тази посока и щедро пръска прелестите си. Много от тях са запечатани на снимки лично от съпруга й - канадецът Тави Кастро, който също се радва на голяма публичност в нета. Като бивш спортист, модел, настоящ диджей, фитнес инструктор и тренировъчен гуру, той има в актива си и участия на престижни състезания за бодибилдинг, сред които и „Мистър Олимпия”.

Официално сексапилното семейство се занимава с фитнес, изготвяне на тренировъчни програми, реклама на продукти и моделство. Двамата започват своя бизнес план преди около 3 години, когато нашумя и друг сексапилен българин – Лазар Ангелов. Именно той „сватосва” младите и им отваря очите за апетитната възможност да правят пари с красивите си и хармонични тела, пише "Уикенд".

Oт тогава бодибилдърското семейство обикаля света, снима се в предизвикателни пози, рекламира хранителни добавки и трупа популярност сред фитнес обществото.  В сметката на Янита за сега има над един милион почитатели в „Инстаграм”, където Николета е представена с едва 600 000 фена. Съпругът на Янчева е с над 2 милиона последователи. Само от този факт, всеки ден двамата получават по хилядарка от рекламите на дрехи, добавки или други продукти, които рекламират. При това единствената им работа е единствено да позират пред камерата на своя телефон.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !