Глобиха Жени Калканджиева в Тайланд

19.10.2017 12:04 | Видян 3897 пъти | Гласували 1

Глобиха Жени Калканджиева в Тайланд

Собственичката на модна къща „Визаж“ Евгения Калканджиева плати глоба от 2000 долара по време на престоя си в Тайланд. Наказанието отнесла след като шофирала мотор без предпазна каска, което е против законите в азиатската страна.

„Спряха ме, взеха ми мотора и ме пратиха да ходя пеша до полицията, където трябваше да си платя глобата“, изповяда се пред bTV тя. Шестата по красота в света предупреждава, че в такава държава няма как да се измъкнеш безнаказано. „Ако нямаш пари в себе си, те ще си ги вземат, имат ти номера на кредитната карта. Няма как да не напуснеш страната, без да си платиш“, допълни Жени.

Тайланд е една от многото спирки, които 42-годишната красавица направи това лято. Първо Калканджиева и половинката й Стефан Манов-Тачо се възползваха от периода, в който сина им Жорко бе поверен на баба си в Испания, за да се почувстват отново като младоженци.

Двойката се отдаде на дълъг уикенд в Банско с приятели, като не пропусна да тества водната пързалка на Бъндеришката поляна. През август семейството отскочи за море в Гърция, а преди дни си спретнаха малка екскурзия до град Априлци. 

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !