Еминем срази Тръмп на наградите BET

11.10.2017 16:06 | Видян 1995 пъти

Еминем срази Тръмп на наградите BET

След дълга пауза Еминем отново влезе във всички медии, след като бе поредната звезда, която недолюбва последния президент на САЩ Доналд Тръмп и не се страхува да го признае на глас.

По време на наградите BET 44-годишният рапър представи 4-минутно фрийстайл рап видео, в което атакува и обижда в прав текст държавния глава.

Клипът е сниман на паркинг в Детройт и в него Еминем рапира, редейки строфи относно коментарите на Тръмп по различни въпроси, сред които вербалните му атаки срещу протестите на играчите на NFL.

Певецът иронизира „шумът“, който Доналд вдигна заради въпросните протести, вместо да се фокусира върху по-належащи въпроси като бедстващото Пуерто Рико и оръжейната реформа на Невада.

„Трябва да дадем на Обама нужното уважение, защото сега в Офиса имаме камикадзе, което вероятно ще провокира ядрен холокост“, безмилостно нарежда белият рапър.

Еминем дори заклеймява феновете си, които подкрепят Тръмп с думите:

„И всеки мой фен, който го подкрепя, слагам черта в пясъка – или си с нас или срещу нас. И ако не можеш на мига да решиш къде стоиш, ще го направя вместо теб, пожелавайки ти да вървиш на майната си!“

След като видеото видя бял свят, то веднага превзе и Туитър, където бе споделяно и коментирано не само от фенове на певеца, но и от много звезди. Водещата Елън ДеДженеръс написа: „Обичам те, Еминем!“. Рап артистът Джей Кол го обяви за „Бог на Рапа“, а Снуп Дог пусна свое видео, в което каза:

„Извикайте силно за Еминем! Той каза някои истински неща. Еминем, винаги съм знаел, че си истински негър. Извикайте за Еминем! Детройт, стани! Еминем истински негър", каза Снуп Дог.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !