Райна кръшка на Коцето?

31.01.2009 09:00 | Видян 34718 пъти | Гласували 5

Райна кръшка на Коцето?

През изминалата седмица до СЛАВА стигна сензационна информация. Според източниците ни Райна кръшнала на Коцето. Нещо, което в обратния вариант, не би било толкова учудващо. Както знаете, пайнерката се слави като консервативна и моногамна, докато за Коцето се твърди, че е коцкар. Но, знае ли човек, „Тихите води са най-дълбоки“. Очевидци засекли певицата с друг мъж не къде да е, на рецепцията в СПА хотел в спортен комплекс Спартак в София. Двамата не били там само на процедури, а си взели обща стая, разправят информаторите. Чудите се коя била мистериозната спа-половинка на Райна? Името му е Александър Дуколевски. Ако не си спомняте кой е той, то веднага казваме – партньорът на Нети в Dancing Stars.

СЛАВА чу, че двамата станали близки, което е довело и до по-интимни отношения.
Райна беше така отзивчива да коментира пред СЛАВА горните твърдения. Певицата първо се засмя. После потвърди, че наистина се познава с Дуколевски, но отрече да дели креват с него. В един форум пък прочетохме мнение на читател, който видял певицата да се разхожда с чуждо гадже в Мола, не далеч от въпросния хотел. Изпълнителката на Големи думи разказа, че двамата тренирали заедно в една и съща зала за танци. „Ако имах връзка с всичките си познати или приятели, нали се сещате колко любовници трябва да съм имала до момента. Слуховете винаги вървят, но аз съм претръпнала. Очевидно е много интересно да ме съчетават с участниците в Dancing Stars.“, споделя изпълнителката. Последното не е случайно изказване, защото преди седмици тръгна слух и за нейни интимни отношения с Петя Димитрова от същото предаване. Тогава, според свидетели, двете били доста близки в една от дискотеките от веригата на Пайнер. Историята с Дуколевски обаче е къде-къде по-прикрита. В момента младежът е в Гърция от няколко дни. Това сподели неговата партньорка в риалитито Нети. Интересно е, че Райна също бе запозната с неговите пътешествия. Любопитен факт е, че Александър е македонец. Да не забравяме, че и във вените на фолк звездата тече македонска кръв.

В профила си в сайта на Dancing Stars танцьорът споделя, че досега, за 22 години, не е бил влюбен. Изглежда, че и този път няма да има подобно нещо, защото Райна е официално обвързана жена. Самата тя сподели, че с Коцето са заедно. Щели да заминават на турне в САЩ, но за да изкарват пари. Бебето не е на дневен ред. „Журналистите ме забременяваха 1000 пъти, 50 пъти абортирах, още толкова раждах, жених и развеждах. Когато стане, тогава. Не мисля, че трябва да насилваме нещата.“, изказва се още тя. Срещите й с Дуколевски били само и единствено на професионална основа. Не си била и помисляла за подобна авантюра. „Аз имам апартаменти. Не ми е интересно по хотели.“, сложи словесен пирон върху уж любовното гнездо.
Потърсихме за коментар и третия в любовния триъгълник - Константин. Той каза, че събира информация и не действа толкова емоционално, колкото партньорката си, ако научи подобна мълва. Хванахме певеца в много добро настроение, напът към фитнеса. Заинтересува се от твърденията, но не взе конкретно отношение. Сподели, че отношенията му с Райна не са се променили.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъщеря ми няма да се омъжи за беден...

"Бил Гейтс обяснява защо дъщеря му не може да се омъжи...

Интересната връзка на Iron Maiden с...

Трябва да признаем, че 90-те години не са най-успешният...

Няма коментари към тази новина !