Джулия Робъртс играе 26 роли в 10 минути

07.10.2017 09:18 | Видян 1941 пъти

Джулия Робъртс играе 26 роли в 10 минути

Холивудският водещ Джеймс Кордън отправя интересно предизвикателство на Джулия Робъртс. И не, това не е поредното му Carpool Karaoke!

В малко под 10 минути, комикът и носителката на “Оскар” пресъздават част от най-популярните й филми. Те играят моменти от “Нотинг Хил”, “Булката беглец”, “Яж, моли се и обичай”, “Хубава жена”, “Линия на смъртта”, “Ерин Брокович”, “Бандата на Оушън”, “Сватбата на най-добрия ми приятел” и други.

Във видеото Кордън партнира на Робъртс, докато рецитира култови реплики като: “Аз съм просто момиче, което стои пред едно момче и го моли да я обича,” от “Нотинг Хил” и “Обичам те! Обичам те от девет години и сега искам да те помоля за една огромна услуга. Избери мен. Ожени се за мен. Позволи ми да те направя щастлив,” от “Сватбата на най-добрия ми приятел”.

По време на частта от “Бандата на Оушън” Робъртс си позволява да излезе от роля, тъй като Кордън я изненадва с избора си на герой и реквизита към него. “Какво правиш,” пита го актрисата. “Аз съм Джордж Клуни! Виж, имам кафе, текила и тези двете,” казва Джеймс, сочейки към две бебета кукли, символизиращи близнаците на Джордж и Амал.

Накрая двамата завършват с изпълнение на песента от “Сватбата на най-добрия ми приятел” – “I Say A Little Prayer” на Даяна Кинг, докато около тях падат розови листа.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !