Цветелина се гушка с олигарх при Кеворк

30.01.2009 15:00 | Видян 19995 пъти | Гласували 2

Цветелина се гушка с олигарх при Кеворк

След като се постара да стане известно публично, че любовта вече не я свързва с Бойко Борисов, Цветелина Бориславова се гушна на най-голямото парти на месеца – 30-ия рожден ден на Всяка неделя, с олигарх.
Собственикът на Свилоза Краси Дачев не изпускаше дълго от обятията си банкерката на тържеството на легендарния Кеворк Кеворкян. Тя бе обкръжена все от богати и известни мъже. Кавалер й беше шефът на борсата Васил Симов. Недалеч от тях се подвизаваше министър Николай Василев, докато собственикът на Дарик Радосвет Радев бе приклещил в един ъгъл членовете на кабинета Миков и Цонев. Много внимание сред интелектуалците, поканени на соарето в Шератон предизвикаха двете премиери на книги на Кеворк.

Сред неговите приятели, известни с редките си светски изяви, впечатляваха Любомир Левчев, Светлин Русев, Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Стоянка Мутафова, Татяна Лолова. Съпрузите Светла Петрова и Станимир Илчев пък се бяха дислоцирали в различни краища на залата. Мнозина се учудиха на присъствието в Шератон на дошлата с дълго бяло кожено палто Глория, в лошо настроение, и на поскрилата се напоследък Галка от Каризма.

Повече снимки от взпросното сзбитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фризьорка стана черната овца на...

Със стъпването си във "Фермата" една от...

Христо Шопов стана жертва на хакери

Христо Шопов стана поредната родна звезда, която стана...

Няма коментари към тази новина !

*}