Софи Маринова с имидж на бизнес дама в новия си клип

30.01.2009 13:20 | Видян 9841 пъти | Гласували 2

Софи Маринова с имидж на бизнес дама в новия си клип

Ромската перла Софи Маринова умело жонглира с тежък микрофон в стил 60-те години на снимките на новото си видео „Лъжовни думи", пише dir.bg. Режисьорът Тенчо Янчев похвали звездата на Сънни мюзик, че без много репетиции успя да опитоми уреда на труда си в студиото в "Хаджи Димитър".

Докарана като бизнес дама в черен костюм и с бяла риза, гласовитата певачка направо хвърля в смут екипа с жонгльорските си умения. Снимките продължили до тъмно, а в една от сцените секси танцьор поляга в краката на Софи, която го дарява едва с премрежен и властен - бизнес поглед, дело на гримьора Мис Бони. Той също се включи в сцените с мацка с ефектна татуировка, естествено, негово дело. Двамата дори си разменят целувка.

Отстрани всички кадри проследи и любимият на Софи - Дачо, но без грам ревност, той се погрижи нищо да не липсва на половинката му. Изпълнителката бе и главно действащо лице на ревюто на модна къща Романтика миналата вечер, като стана булка, макар и за ден, в роклята, ушита от топдизайнерката София Борисова за специалния повод. Певицата ще зарадва почитателите си с нов албум навръх женския празник осми март.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Сериозни предизвикателства и...

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена...

Няма коментари към тази новина !