Алекс Раева търси заместник на Мария Игнатова

23.09.2017 13:22 | Видян 3391 пъти

Алекс Раева търси заместник на Мария Игнатова

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс Раева да стане ко-водещ на X Factor. Преди да вземе решение дали желае временно да скочи в токовете на Мария Игнатова в шоуто на Нова тв, кандидата за слава ще опита да впечатли Саня, Заки, Криско и Любо с с китара, малко музика и много закачки. Дали това ще бъде достатъчно, за да получи заветното „да“ от журито, ще разберем тази неделя от 20 ч.

Дует на сцената и в живота ще се превърне в гвоздеите на вечерта с харизмата и вокалния си талант. Влюбените, решили да се явят в последния момент на кастинг, ще предизвикат силни емоции, които ще изненадат дори и самите тях, пише монитор. Късметът си зад микрофона ще пробва и 20-годишният Теодор Стоянов, който очаква своя миг в шоуто от години. След тежка операция на зрението сега той е готов да се срещне с предизвикателствата на голямата сцена. 

Новата Лейди Гага ще се появи в лицето на кандидатка с нестандартно амплоа. Единственото, което звездното жури ще успее да научи, е нейният псевдоним и неизчерпаемо желание да пее. Силното женското присъствие ще бъде допълнено от кандидатка, завърнала се от Норвегия. Дамата ще се опита да убеди жури и публика, че музиката е най-доброто средство за изразяване.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !