Звезди учат на стил в Ню Йорк

18.09.2017 11:30 | Видян 2445 пъти

Звезди учат на стил в Ню Йорк

Седмицата на модата в Ню Йорк събра цяла плеада от звезди, които влязоха в ролята на дизайнери, манекени, гримьори и зрители, с което Голямата ябълка се изстреля за пореден път на върха във фешън индустрията. Американският дизайнер Том Форд откри зрелищното събитие на 7 септември с ревю, вдъхновено от стила през 90-те години на миналия век.

Той даде заявка, че с шедьоврите си ще очарова младата публика и я изпълни. На представянето на колекцията му в бившата военна сграда „Армъри“ ръкопляскаха цял куп знаменитости, сред които актрисата Джулиан Мур, риалити сензацията Ким Кардашиян и певицата Чака Кан.

Супермоделът Хайди Клум обра овациите

в рамките на втория ден от Седмицата на модата, но не разхождайки новите предложения дрехи, а с най-новата си колекция. Водещата на „Топ дизайнер“ представи тоалети в стил „Дивото зове“. В модната й линия доминираха дантелите и животинските щампи. По думите на 44-годишната красавица леопардите са нейната голяма муза този път, а любимият й елемент е коженото яке. Колекцията „Есмара от Хайди Клум: Хайди и градът“ се позиционира в магазин за хранителни стоки, а манекените дефилираха по гигантска лента за продукти. На 21 септември дрехите, на които Клум е вдъхнала живот, ще излязат на пазара в над 30 страни по света, като цените ще варират между 7 и 29 долара.

Дизайнерът Александър Уанг

вкара в играта на игла и конец социалните мрежи. Той предварително обяви в профила си в Туитър, че първите 100 ентусиасти, които се появят на отварянето на главния му магазин в Ню Йорк, ще получат гривни-пропуски за бляскавото дефиле. Минути преди да предизвика фурор на подиума, Уанг пусна на страницата си видео на живо, показващо как манекенки пътуват с автобус в Манхатън.

Дизайнерът впечатли и с избора на модели, сред които се откроиха носителката на приза „Модна икона на десетилетието“ Кендъл Дженър, Бела Хадид и дъщерята на Синди Крофорд Кая Гербер, която дебютира на подиума тази година. Александър заложи на мрачни тонове за колекцията си, която не изневери на привичните за него екстравагантни елементи.

Поп дивата Риана се разписа с нетрадиционна поява на Седмицата на модата в Ню Йорк. Преди да представи линията си „Фенти Пума“, изпълнителката на Bitch Better Have My Money профуча с мотор по сцената, а каскадьори на две колела започнаха да прескачат розови пясъчни дюни пред учудените погледи на многобройната публика. Певицата предложи спортни облекла, широки якета и бански костюми, а преобладаващите нюанси бяха в гамата на синьото, розовото, черното и оранжевото. От една ръка разстояние й ръкопляскаха рапърите Биг Шон, Фабълъс, Йо Готи и продуцентът Дипло.

Най-известната футболна съпруга в света Виктория Бекъм също не пропусна

шанса да представи най-новата си колекция в рамките на събитието. Бившето попълнение на момичешката група Spice Girls изненада присъстващите като загърби любимите си черни краски в полза на цветната гама. Сред предложените от нея модели изпъкнаха прилепналите панталони, поли с ниски талии и почти прозрачни рокли.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Няма коментари към тази новина !