Енджи Касабие се нанесе с 10 куфара при Големия брат

13.09.2017 17:40 | Видян 1993 пъти

Енджи Касабие се нанесе с 10 куфара при Големия брат

Диетоложката на звездите Еднжи Касабие се нанесе зад декорите на ВИП брадър в Нови хан с цели 10 куфара. Оказа се, че 31-годишната красавица е най-суетна сред съквартирантите, продали личното си пространство в рамките на три месеца, за да се впуснат в комични мисии срещу залък хляб и правото на топла вода.

Чаровната блондинка, в чийто списък с клиенти влизат имена като Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, засега се изявава и като най-предпазлива в предаването, пише монитор. Тя упорито отказва да дели легло с мъж, както и да участва в мисии, които повеляват някаква близост с представители на противоположния пол.

Дали това решение ще я превърне в най-недолюбвания съквартирант, подобно на вечномрънкащата Кака Лили от предходния сезон на формата или останалите родни знаменитости ще уважат решението ѝ, тепърва ще стане ясно. По нейни думи, Енджи се въздържа от подобни прояви за да не нарани съпруга си - Мистър Ливан 2014 Рабих ел Зейн.

Двамата си казаха заветното „да“ миналия септември. Идилията на младото семейство се разклати след загубата на бебетата им по време на шестия месец от бременността. Лекарска грешка довела до трагедията, в която се наложило да извадят момиченцата, за да спасят живота на Касабие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Няма коментари към тази новина !