МИШО ШАМАРА СE ОТТЕГЛЯ ОТ СЦЕНАТА С КОНЦЕРТ БЕНЕФИС

13.09.2017 15:14 | Видян 1836 пъти

МИШО ШАМАРА СE ОТТЕГЛЯ ОТ СЦЕНАТА С КОНЦЕРТ БЕНЕФИС

Мишо Шамара ще отбележи оттеглянето си от сцената с грандиозен концерт бенефис в София през пролетта на следващата година. Междувременно концертите в страната на легендарната банда Гумени Глави продължават. BIG SHA, ВАЛЬО КИТА и DJ DIDO D ще забият в София на 13-ти и 14-ти септември в club Terminal 1, а заради големия интерес към концертите се планира и още една дата във Варна на 19-ти септември, в клуб Senso. Това стана ясно по време на среща с журналисти и фенове вчера, на 12-ти септември, в club Terminal 1.

Освен български изпълнители, с които е работил през над 20-годишната си кариера, „бащата на българския хип хоп“ планира да покани за бенефиса и световни звезди от ранга на 50 Cent, Method Man и Redman. По време на почетния концерт феновете ще могат да чуят за последен път, изпълнени на живо от Мишо Шамара, хитовете Фенки, Фенки, Мой, Харесвам лошите момчета и др.

„Не искам да рапирам с бастун, затова реших, че е време да се оттегля от сцената с грандиозен концерт бенефис през пролетта.", заяви Мишо Шамара по време на срещата с фенове и журналисти.

По идея на Мартин Михайлов, управител на club Terminal 1, където предстоят концерти на 13-ти и 14-ти септември, изявите на Гумени Глави в София ще могат да се гледат от всяка точка на света и чрез платформата за онлайн стрийминг Stageit.com, от която могат да бъдат закупувани билети и предварително. Така за първи път в България фенове ще могат да следят концертите дори, ако не са в клуба, а пред телефона или лаптопа си.

По случай дългоочакваното си събиране „бащите на българския хип хоп“ издадоха и албума „Гумени Глави - The Best (remixed & remastered)“. Той събира най-големите им хитове в осъвременени версии и може да се изтегли от itunes. Всичко най-ново покрай бандата може да се следи и на новосъздадената им страница във Facebook: Гумени Глави.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !