Мария: С първия си брак придобих смисъла на моя живот-Марая! За втория... почти нищо не помня

13.09.2017 11:23 | Видян 2080 пъти

Мария: С първия си брак придобих смисъла на моя живот-Марая! За втория... почти нищо не помня

„Най-желаната жена в България“ – снощи така бе наречена топ певицата на „Пайнер“ Мария от Ники Кънчев, на който се падна честта да направи анонса към визитката й за участие във „ВИП Брадър“.

След което хитовата изпълнителка разбуни духовете с няколко свои признания. Ето кои бяха те:

„Правила в моя живот не съществуват. Обичам да бъда провокативна и секси, а понякога – много секси. Пиша си почти Отличен 6. Злите езици казват, че обичам хубавия живот... преувеличили само с... няколко милиона. Обичам мъжът до мен да бъде по-силен от мен... Такива съм ги търсила и такива си ги намирам...

В моя живот съм имала два брака и едно предложение за брак. С първия си брак придобих смисъла на моя живот и това е Марая. За втория ми брак... почти нищо не си спомням.

Имам човек до себе си в момента, чувствам се влюбена, обгрижвана и щастлива жена. Нося любовта вътре в себе си, мога смело да се самонарека, че съм една подвижна любов“...

Малко по-рано певицата се похвали в Instagram, че един от отговорниците за перфектната й визия при влизането в реалити шоуто е гримьорът Кирил Чалъков. А кои са топ марките на световноизвестни брандове, на които Мария заложи снощи, вижте повече ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !