Оргии и бой за Анита Мейзер в затвора

05.09.2017 12:28 | Видян 1919 пъти

Оргии и бой за Анита Мейзер в затвора

Анита Мейзер яде шамари в затвора. Бившата миска се е отдала на бой, страсти и оргии в сливенския поправителен център. Скандалната брюнетка е гледана като принцеса от надзирателите, писа HotArena.

Бивша съкилийничка на миската разказва пикантни подробности за силиконката. „Към Анита отношението е винаги специално. Аз се разболях от рак и не ми обърнаха никакво внимание.

Върнах се бременна от прекъсване на присъдата, получих кървене, но не се погрижиха за мен и пометнах. Никога повече няма да имам деца”, оплаква се една от бившите съкилийнички на Анита—Радка Велкова.

„При нея за една топчица под силикона и веднага я изведоха с прокурорска заповед”, разказва тя.
По думите й Анита се ползва със специално отношение и за други неща — храна и консумативи.

„Носят й в шишенца от кристал парфюми, домати с пълни чанти, маркови дрехи, кремове и други. „Дрехите й са марка „Версаче”, маратонките „Адидас”. Неща, които други не можем да си позволим”, казва още Радка.

Тя споделя, че миската е любимка на надзирателите и те я боготворят. Освен това намеква за оргии с други жени в затвора.

„Анита Мейзер предпочита жени. Има приятелка в затвора. Същата като нея—туркиня /Рожденото име на Анита е Айше—б. а./ Българското име на гаджето е Жанета. Аз лично съм ги хващала.

Без да искам, отварям вратата и ги хващам в леглото…”, разказва бившата затворничка.
„Налита и на мъже или момичета, които се стягат с бинтове, за да приличат на момчета. Кани ги на кафенца, черпи ги със солетки”, разкрива още Радка.

Тя обаче признава, че освен скандали, Мейзер също така провокира и проблеми. И дори е яла бой заради поведението си. „Аз лично съм я била, бих й два шамара, че ми каза „мърша”. Беше забранила на едно момиче с тройна шизофрения да ходи по коридора, тя е като малко детенце.

Потърсих й сметка. „Нищо не съм й забранявала, мършо”, обиди ме Анита”, разказва още Радка Велкова. От затвора в Сливен досега не са коментирали тези твърдения на бившата затворничка, пише „Телеграф”.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !