Цеци Красимирова запприлича на картинна галерия

30.08.2017 11:37 | Видян 3901 пъти

Цеци Красимирова запприлича на картинна галерия

Цеци Красимирова реши да честити по нестандартен начин рождения ден на баба си Елена. Миската се щракна, как позира като Айнщайн, в компанията на любимата си баба, пише HotArena.

Брюнетката избра необичаен начин да поздрави възрастната жена. „Номер едно си, желая ти много здраве”, написа моделката, под селфи на двете с изплезен език и със знака на „Kiss”.

Друго, което привлича вниманието около Красимирова, това са многобройните й татуировки. Брюнетката се е нашарила с татуси и след всяка любовна връзка, чертае върху тялото си нов спомен.

Сред видимите са образ на жена, тигър, лисица, индианец, надпис на санскрит, змия, пчели и дори женски образ. Невидими за повечето очи са скорпион и лъв.

Първия си татус Цеци прави преди години, когато е гадже с Гонзо. Двамата дори мислели да си направят обща татуировка с имената си, но в последния миг ритнитопковецът се отказал. Цеци обаче продължава да си прави.

И към днешна дата тя е като картинна галерия, оставяйки много малка част от тялото си непокрита от татуси.

В момента манекенката се готви за новата учебна година на дъщеря си Джудит, която съвсем скоро ще трябва да избира университет, в който да продължи образованието си. Преди това двете ще изкарат ваканция у нас, за да се срещнат с близките си.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !