Никол Шерцингер претърпя пълна промяна

29.08.2017 11:43 | Видян 3407 пъти

Никол Шерцингер претърпя пълна промяна

Никол Шерцингер претърпя пълна промяна заради фотосесия за списание Cosmopolitan. Гаджето на Григор Димитров позира пред обектива с руса перука и даде интервю за октомврийския брой на изданието. Американската певица качи снимка в Инстаграм и шеговито коментира: “Да видим дали блондинките наистина се забавляват повече.”

Американската певица е съдия в X Factor. Там има много танци, пеене и прегръдки. Затова е трудно да си представим, че на нея й липсва увереност. Но както всички нас, Никол невинаги е била така уверена. Тя признава, че в тийнейджърските си години е чувствала несигурност по отношение на тялото си.

“Сега вече приемам тялото си, споделя Никол. - Винаги съм била много критична към себе си от ранна възраст и, когато бях на 14, започнах да бягам. Излизала съм посред нощ да тичам, защото мислех, че трябва да съм по-слаба и бедрата ми да изглеждат по определен начин.”

“Когато влязох в Пусикет Долс това усещане се засили, защото тялото ми непрекъснато беше изложено на показ. Но трябва да приемеш себе си и да се обичаш такъв, какъвто си. Да не бъдеш толкова твърд към себе си и да обичаш формите си.”

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !