X Factor се завръща на 10 септември

16.08.2017 15:53 | Видян 1075 пъти

X Factor се завръща на 10 септември

"Сътворението на звездите" ще е мотото на новия сезон на музикално шоу №1      

Предаването, което сътворява истински звезди, се завръща с пети сезон и обещанието да даде шанс на още талантливи млади хора да покорят българската музикална сцена. На 10 септември точно в 20.00 ч. по NOVA започва голямото приключение, наречено X Factor. За част от участниците то ще бъде дългоочаквания звезден миг, за други – пропусната възможност, но регламентът на формата повелява, че до големия финал достигат само най-добрите.

Сериозна конкуренция, серия от предизвикателства и истинско музикално шоу очакват претендентите за слава в новия сезон на X Factor. Пътят им до сцената обаче е доста дълъг и ще премине през серия от изпитания.
Предварителните кастинги, прослушванията на живо пред жури и публика, тренировъчните лагери, къщите на съдиите, концертите на живо са само част от дългия път до финалите на шоуто, а публиката със своя вот ще е тази, която ще определи кой има най-големи шансове да продължи напред, за да стане новия X Factor на България.

Звездното жури отново ще има отговорната задача да открие най-талантливите  участници, то ще бъде важна част от сътворението на звездите. Талант, харизма и амбиция са трите задължителни съставки за успеха в X Factor, но какво още е необходимо на претендентите - ще чуем съвсем скоро от Саня, Криско, Заки и Любо.

X Factor ще събере на сцената си хора от цял свят. Още в първи епизод ще видим участници, пристигнали от Испания, Германия, Англия и Македония, за да опитат своя шанс.

„Участник на 61 години ще е сред изненадите на сезона. Разбира се, предстои да чуем и уникално изпълнение на хит №1 Despacito. За първи път група от четири момичета се явява на кастинг, а Саня ще се сдобие с ухажор по време на прослушванията”, продуцентите повдигат завесата, издавайки любопитни новини от предстоящия сезон.

И тази есен зрителите ще имат уникалната възможност да споделят първите стъпки, които изгряващите звезди ще направят на голямата музикална сцена. Бъдете част от „Сътворението на звездите”, не пропускайте големия старт на музикално шоу №1 X Factor  - 10 септември, 20.00 ч. само по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !