Дженифър Лорънс е виновна за развода на Крис Прат

09.08.2017 16:18 | Видян 2634 пъти

Дженифър Лорънс е виновна за развода на Крис Прат

Холивудската актриса Дженифър Лорънс е набедена от феновете за главен виновник за раздялата на колегите си Крис Прат и Ана Фарис, пише монитор. Потребителите в Туитър започнаха кибервойна „за“ и „против“ любовните отношения между звездата от антиутопичната поредица Игрите на глада и 38-годишния актьор.

Докато част от телеманиаците са във възторг, че любимците им най-накрая са се събрали, други са на мнение, че 26-годишната красавица разваля семейства. Това ни връща в 2015 г., когато след снимките на фентъзи лентата Пасажери, двамата бяха забъркани в интрига от почитателите си за първи път.

Нито тогава, нито сега, актьорите не са признавали отношенията им да са повече от приятелски. Но в крайна сметка, точно това провокира Фарис да напусне съпруга си след 8 години брак. Семейната им идилия се разклати преди две години, когато излязоха слухове, че Прат кръшка на половинката си.

Още тогава звездата от Страшен филм призна, че е дълбоко наранена от тези спекулации, въпреки че не вярва в истинността им. Припомняме, че двамата обявиха краха на връзката си преди дни в социалните мрежи.

„Тъжни сме да заявим, че ще се разделим легално. Опитвахме се много и за дълго време и сме много разочаровани. Синът ни има двама родители, които много го обичат и за неговото добро ще пазим ситуацията възможно най-далече от публичното пространство.“, написа 40-годишната актриса в профила си в Инстаграм.

Междувременно Дженифър Лорънс се готви за психо трилъра Майка!. Досега единственият наличен трейлър за филма показваше как тя обикаля уплашена в новия си мрачен и вероятно обладан от духове дом.

Лентата, дело на режисьора Дарън Аронофски (Черният лебед), се пазеше почти в пълна анонимност, но вчера стана ясно, че Лорънс ще влезе в нощницата на съпругата на испанския секссимвол Хавиер Бардем.

Актрисата Мишел Пфайфър също ще се разпише с участие в продукцията. Хорърът ще излезе на голям екран на 15 семтепври, след премиерата си на филмовия фестивал във Венеция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !