Крис Прат и Ана Фарис се развеждат след 8 г. брак

07.08.2017 16:28 | Видян 2594 пъти

Крис Прат и Ана Фарис се развеждат след 8 г. брак

Още една холивудска двойка обяви края на своя брак. Актьорите Крис Прат и Ана Фарис използваха социалните медии, за да споделят със света, че се развеждат.

38-годишният актьор написа във Facebook: “С Ана със съжаление ви съобщаваме, че решихме да се разделим. Доста време опитвахме да запазим брака си и сме разочаровани, че не успяхме. Синът ни има двама родители, които го обичат повече от всичко и се надявам, че заради него ще получим нужното време и пространство, за да продължим напред. Ние все още се обичаме и винаги ще ценим времето, което прекарахме заедно.”

Фарис публикува подобно съобщение в социалните мрежи и сподели, че винаги ще обича и уважава бащата на детето ѝ. Тя неведнъж в интервюта е споделяла колко съпруг е Прат и как е успял да промени мнението ѝ за любовта и брака.

Двамата бяха заедно в продължение на 8 години и имат син на 4 години – Джак Прат. Крис и Ана се срещат на снимачната площадка през 2007 година и оттогава са неразделни. Година по-късно обявяват своя годеж, а през 2009-та е тяхната сватба. Синът им Джак се появява на бял свят през 2013 година.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !