Слай взе под крилото си Джъстин Хартли

04.08.2017 16:33 | Видян 1873 пъти

Слай взе под крилото си Джъстин Хартли

Холивудският ас Силвестър Сталоун стана ментор на актьора Джъстин Хартли. 71-годишната звезда ще покровителства по-младия си колега в новата хитова продукцията на FOX - „Това сме ние". „Кевин (Джъстин Хартли) ще снима голям филм и ни трябваше голяма знаменитост, която да му партнира.

Слай ще има важна роля в сериала като ментор и бащинска фигура във филма.“, издаде продуцентът на сериала, който още от премиерния си сезон стана безспорен фаворит на публиката, Дан Фогелман. Главният виновник за появата на легендарния актьор в продукцията е Майло Вентимиля, който влезе в обувките на Джак Пиърсън - любящ съпруг, чиито перфектна фигура, искрена усмивка и дълбоки кафеви очи гъделичкат фантазиите на милиони зрителки пред малкия екран. Сталоун и Вентимиля си партнират през 2006 г., когато 40-годишният актьор се превъплъщава в сина на екранния Роки Балбоа.

Припомняме, че финалът на „Това сме ние“ показа раздялата на главните герои Джак и Ребека, но мъжът заминава с думите „Обещавам ти, нашата любовна история тъкмо започва.“. Може да се запасите с носни кърпички за края на септември, когато се очаква да разберем с какви още трудности ще се сблъска семейство Пиърсън.
 
Източник и снимка: Monitor.bg
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !