Слави май ще се жени

28.07.2017 15:39 | Видян 2843 пъти

Слави май ще се жени

Шоуменът Слави Трифонов най-вероятно съвсем скоро ще се ожени, пише седмичник. Според близки до него татко му е приготвил 25-те литра много специално вино, с което да полее щастливото събитие.

Дядо Тодор, както наричат в Учин дол (село Тодорово) бащата на Дългия, радостно обяснил, че няма да издава подробностите, но сватба май се задава на хоризонта.

Коя е избраницата на водещия, остава в тайна. Трифонов на два пъти е бил на крачка да мине под венчилото.
Първият път той обича до полуда Магдалена Ангелова от Варна, която не можа да преживее известността на любимия си и го напусна. Слави тежко преживя този факт, дори посвети песен на Маги – Ела, ела.

Вторият път дори беше сгоден – за беквокалистката си Алекс Раева. Дългия ѝ беше подарил пръстен, но отношенията им бързо се разпаднаха, а впоследствие певицата напусна шоуто.

От тогава Слави държи в тайна личния си живот и само посветените знаят за неговите ухажвания. За танцьорката Мартина се разбра от папараците. Но и там нещата приключиха.

След последната операция Слави реши да посвети времето на смейеството и на баща си Тодор, който отпразнува 85-ата си годишнина.

Братовчедът на бащата на Дългия – Илийчо, разказва за шоумена и детството му: „Слави никога не е спал тук, на село. Лятото идваше през деня, а после се прибираше в Плевен. Той и никога не е копал де, нищо че говори за това. Е, може би аз не съм видял. Но баща му има златни ръце – всички мебели направи тук сам, нали е дъврорезбар“.

Стана ясно, че  Тодор Трифонов и Илия произвеждат най-хубавото вино и дори таткото е заделил 25 литра за сватбата на сина си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !