Ваня Червенкова пише книга за смъртта и живота си

28.07.2017 13:41 | Видян 1895 пъти

Ваня Червенкова пише книга за смъртта и живота си

Два куршума в главата и четири в тялото, много кръв и неудържими писъци на невръстната ѝ дъщеря. Това преживя бизнес дамата Ваня Червенкова преди точно 14 години на 27 юли на варненската услица Ангел Кънчев, близо до Кооперативния пазар.

Ваня напомни за злощастната дата и показа снимки от мястото, където едва не загуби живота си. Там вчера близки нейни приятели са поставили букет от 101 бели рози.

"Там, където днес са тези 101 бели рози... Лежах аз... Безжизнена, Почти мъртва. Преди 14 години, пронизана от 6 куршума, оставих почти цялата си кръв, оставих спомените си от един предишен живот. Днес почитам Смъртта и празнувам Живота!", е само част от посланието на Червенкова.

Преди опита за убийство Ваня е била заплашвана във връзка с подадена от нея жалба срещу Боби Цанков.

Ваня в момента работи по своята книга, пише седмичник. През октомври тази година се очаква тя да е на пазара и в нея да прочетем за всичко, което бизнес дамата е преживяла до ден днешен.

"Досега съм писала само за Негово Величество ЖИВОТА, но скоро ще ви запозная със старата си приятелка - с Нейно Величество СМЪРТТА!!! КНИГАТА,в която ще излея душата си, почитта си към Бога, Живота и Смъртта вече се пише и ще бъде готова за печат през септември. През октомври ще може да я държите в ръцете си!", споделя Червенкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !