Ди Каприо втрещи всички

20.07.2017 11:58 | Видян 1559 пъти

Ди Каприо втрещи всички

Популярният холивудски актьор Леонардо ди Каприо лансира нов моден тренд, като вместо чанта той окачи на пояса си виолетов плик за боклук, издаде сп. W magazine, цитирано от vesti.bg. Носителят на Оскар използвал необичайния аксесоар, за да сложи в него своя смартфон, тефтер и ключовете си.

Модните издания твърдят, че с хрумката си Лео ще стане законодател на поредния "небрежен" стил. Но мнозина изтъкват, че подобни волности могат да си позволят само богатите и известните, а не простосмъртните мъже, които веднага биха минали за клошари в този вид.

След като зарът беше хвърлен, сега позволените неща стават с едно повече. Вече и "нормалните мъже" ще могат да окачат плик на пояса си и да твърдят, че "следват стъпките на Лео", пише изданието.

В Туитър веднага се появиха шеги и закачки относно новия аксесоар на актьора. Един от потребителите написа: "Всяка друга чанта е по-добра от пликчето на Ди Каприо". Други медии пък обърнаха внимание на това, че актьорът е известен с каузите си в подкрепа на опазването на природата, а изведнъж се появява с найлонова торбичка, в която държи вещите си.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !