Голямата щерка на Илиана Раева пред анорексия

19.07.2017 12:23 | Видян 2288 пъти

Голямата щерка на Илиана Раева пред анорексия

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е изправила цялата фамилия на нокти. Славея Сиракова има сериозни здравословни проблеми и шефката на Златните момичета се е видяла в чудо с нея, писа Галерия.

33-годишната Славея е станала кожа и кости заради жестоките диети, на които се подлага. Непокорната кака е вманиачена по отслабването и плашещият й вид всеки път разтреперва майка й.

В началото Раева отдавала слабата фигура на дъщеря си на обикновена женска суета. С времето обаче положението ставало все по-сериозно, докато в един момент Славея тотално отказвала да се храни. Близки до звездната щерка са категорични, че момичето има хранително разстройство и е заплашена от анорексия.

Според тях обаче вината не е толкова в манията на Славея, колкото в майка й и властната й натура.

„Всички знаем каква е Илиана. Още от малки Славея и сестра й Виолета са правели и невъзможното да покрият нормативите на майка си. Винаги е била супер взискателна към тях, със свръх амбиции не само да изглеждат безупречно, но и да са дисциплинирани и перфекционисти. Всеки един излишен килограм се е гледал с неодобрение от Раева“, разказват приятелки на Славея.

Неминуемо това дава отражение върху психиката на двете дъщери. И докато малката Виолета все пак е успяла да се съвземе и да създаде семейство, голямата явно се е поддала на комплексите си.

Неодобрението на Илиана Раева е удряло и по личния живот на Славея, твърдят запознати. Припомняме, че красавицата имаше връзка с небезизвестния Алекс Ломски – бивш съпруг на порно звезда. Очаквано, семейството било против избора на дъщеря си и в крайна сметка Славея се раздели с него. Преди него пък имаше връзка с бившия футболист от ЦСКА Лукас Трекаричи, който също бе отхвърлен от фамилията.

„Славея винаги е била непокорна, черната овца на семейството.

Снима се гола за списания, пуска палави фотоси в социалните мрежи. Всички са вдигнали ръце от нея“, разказват близки.

Сега 33-годишната Славея е сама, докато по-малката й сестра се задоми и има дъщеричка. Цялото внимание на фамилията е насочено към малката Илиана-Куини, като дори наскоро ходиха на семейна почивка в Гърция, платена от Раева.

Според запознати, Славея се чувства пренебрегната, което още повече се отразява на психиката й и хранителните проблеми. От приложените снимки се вижда, че е заприличала на ходещ скелет и продължава да слабее. Майка й на няколко пъти се опитвала да говори с нея и да я заведе на лекар, но накрая и тя вдигнала ръце.

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !