30 000 вилняха с Тайни Темпа на плажа

17.07.2017 09:19 | Видян 745 пъти

30 000 вилняха с Тайни Темпа на плажа

Британската звезда Тайни Темпа дирижира с рими настроението на близо 30 000 души на плажа в морската ни столица вчера. Носителят на „Грами“ бе гвоздеят в програмата на MTV Presents Varna Beach, а в разгара на изпълнението на парти химна си Girls Like екзалтира тълпата, развявайки националния ни флаг. Пред хора от екипа Тайни е изразил възторга си от красотата на плажната ивица, определил е атмосферата на града като „магична“ и е изразил готовността си да си вземе жилище тук

Темпа познава духа на родното Черноморие от 2012 г., когато заедно с Бъста Раймс откриха Spirit of Burgas. В бекстейджа звездата отдели десетина минути за разговор с Дарина Йотова и Кристиан Костов, които докараха мускулна треска на тийнейджърите в ранния следобед с хитовете си. “Беше им мечта да му стиснат ръката, чувстват се истински късметлии, че успяха да се запознаят на фона на инфарктните темпове на работа“, издадоха близки до обкръжението на Дара и Крис.

Заедно с Поли Генова, Павел и Венци Венц бойните другари от X Factor показаха класа на сцената с грандиозен мащаб, а след това кротко изгледаха остатъка от лайва във VIP зоната. След бисовете на Темпа Костов потегли към София, за да вземе участие във фестивала „Живей активно“, след което с брат му Даниел поеха към Свети Влас. В курортното градче ги чакаше цялото семейство, за да празнуват рождения ден на баща им.

Сред най-аплодираните звезди на MTV Presents Varna Beach беше Биби Рекса, чийто гръб на сцената пазеха трима музиканти. Тя скъси дистанцията с публиката още в самото начало, признавайки, че баща й е албанец и че семейството й е емигрирало в САЩ

в края на 80-те. Дуетната половинка на Ники Минаж засипа с комплименти както големите сърца на родните меломани, така и качеството на националната ни кухня. Gorgon City, R3wire & Varski и топдиджеят на САЩ Стив Аоки бяха другите артисти, които наелектризираха до краен предел сетивата на феновете.
 
Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Няма коментари към тази новина !