Шарън към Мадона: Исках да съм рок звезда, но почувствах посредствеността си

15.07.2017 09:25 | Видян 2057 пъти

Шарън към Мадона: Исках да съм рок звезда, но почувствах посредствеността си

Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата я нарича посредствена актриса. Макар и писано през 90-те години на миналия век, написаното чак сега получава такова огромно внимание, след като бе показано на Huffington Post. 
 
Поп кралицата винаги се е славила със своите резки и праволинейни изказвания. Писмото е само поредното доказателство. 
 
„Ядосах толкова много хора и затова бях наказана, избутана в ъгъла и трябва да седя и да си мълча, докато други далеч по-безинтересни и скучни хора обират лаврите, за които се потрудих. Ужасно дразнещо е да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех, а Шарън Стоун филмовата кариера, която никога няма да имам. И не защото искам да съм на мястото на тези жени, по-скоро бих умряла, те са толкова обикновени и винаги са били размахвани като някаква измерителна пръчка на добродетелността, целяща да ме унижи“, пише тя към Джей – актьорът Джи Енос, с когото Мадж имаше кратък романс в онези години.

Когато Шарън Стоун узна за това, публично отговори на певицата.
 
„Скъпа Мадона, първо считам за абсурдни публикациите на вашите лични писма, но също така и аз публикувам свое“, написа Шарън Стоун във Facebook.
 
„Знайте, че съм ваш приятел. Честно, в някакъв момент съм искала да бъда рок звезда, но почувствах своята посредственост, за която пишете. И знам, че само тези, които остават на върха толкова дълго, побеждават своята посредственост с помощта на силните си страни и стават това, което са. Аз ви обичам и обожавам и няма да ви се противопоставя. Шарън.“

tialoto 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !