Кристо влюбен до уши в сочна мадама

13.07.2017 17:12 | Видян 2421 пъти

Кристо влюбен до уши в сочна мадама

Рапърът Кристо е на крилете на нова любов и почти не се сеща за бившата си любима, пише хотарена. Музикантът бе изловен с привлекателна девойка с мега яка дупара.

Новата изгора на музиканта е пищна и има сочна фигура. Закръглените ѝ задни части ясно се виждаха от късите панталонки, както и мощните ѝ баджаци.

В продължение на 5 години музикантът имаше връзка с Кристин. Двамата се влюбиха още докато тя бе ученичка, но красавицата го натири заради постоянната му ревност.

Изпълнителят пък изпадна в тежка драма, че е зарязан, и това се отрази на кариерата му, която изпадна в пълен застой. Новата приятелка на Кристо трудно би конкурирала бившата му, но явно не се и опитва.

Особено що се отнася до килограмите. Не е ясно откога двамата са заедно, но изглеждат доста удобно в компанията един на друг. Затова свидетелства и един неприятен навик на певеца – да си бърка в носа.

Маниерът бе пропуснат от девойката, която не отлепяше поглед от мобилния си телефон. Пак заради модерните технологии двамата почти не си говореха. А след като паркираха луксозния автомобил на рапъра, се отдадоха на романтична разходка. С телефони в ръце.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !