Коко Динев прежали Емилия

13.07.2017 10:20 | Видян 2800 пъти

Коко Динев прежали Емилия

Очакванията на Емилия съпругът й да се разкае и да я моли за прошка няма да се изпълнят, споделят близки до бизнесмена. Даже точно обратното - Коко си живее живота и хич не му пука за певицатa

Най-желаният мъж в попфолк средите не се оплаква от липса на женско внимание. Редица напористи прохождащи чалгарки са по петите му, готови да го оплетат в мрежите си, пише blife.bg.

Слуховете носят дори, че ексцентрична млада изпълнителка вече е успяла да се докопа до така желания бизнесмен. Девойката е от най-новите попълнения в чалга средите и не толкова известна на широката публика. Тя е поредната, станала жертва на чара на Динев.

Докато Коко си живее живота и се радва на свободата си, Емилия се опитва да преживее поредната и най-вероятно окончателна раздяла с него. Въпреки упоритите твърдения на чалгарката, че се чувства добре и сама, истината е съвсем различна. Еми е в много тъжна, като се опитва да бори самотата с много работа. Този месец певицата има всяка нощ участия из страната, които налагат постоянни пътувания. Това откъсва изпълнителката поне за малко от мислите за провалената й връзка, пише "България днес".

"Един ден се скарахме и се разделихме. Просто се случи" - твърди Емилия.

Раздялата между бизнесмена и певицата идва малко след раждането на второто им дете. Щерка им Мира и синът им Иван са плод на дългогодишната и бурна връзка между Коко и Емилия.

Динев има дъщеря и от друга звезда на "Пайнер" - Анелия, както и връзка с позабравената чалгарка Нелина, а от години се говори, че нейното дете също е от Коко. "Осеменителят на фолкпевиците", както е наричан още бизнесменът, е готов за новите попълнения в списъка с опарените от чара му.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !