Изритаха Гъмов от Кукления театър

06.07.2017 13:25 | Видян 1815 пъти

Изритаха Гъмов от Кукления театър

Чутовен панаир разтресе тези дни Столичния куклен театър. Станимир Гъмов, който на 1 август ще навърши 43 години, бе уволнен позорно след бунт на колегите си, които се опълчили срещу системното му кръшкане от работа.

Актьорът редовно пропускал представления, без предварително да уведоми ръководството на Кукления театър, пише Уикенд. Колегите на Гъмов пък разбирали, че няма да се появи буквално минути преди да излязат пред нетърпеливата детска публика. Непланираните отсъствия на свободолюбивия артист естествено трябвало спешно да бъдат компенсирани, за да не се стигне до отменянето на представление в последния момент и разплакването на десетки разочаровани хлапета.

Отговорността поемали колегите на Гъмов, които толкова били свикнали с неявяването му, че знаели ролите му наизуст и реагирали на момента. Само че това било огромен стрес за тях, а и всички споделяли мнението, че не е честно Гъмов да идва и да не идва на работа, когато пожелае.

А това най-често се случвало в събота, като причината по всяка вероятност била навика му да купонясва "като за последно" в петък. Два или три пъти бившия участник във ВИП Брадър се появявал във видимо нетрезво състояние и лъхащ на алкохол  очевидно пресен-пресен от поредния запой.

"Как да го пуснеш да играе така пред децата", вдигат рамене от трупата.

В крайна сметка колегите на Гъмов се обединили и поискали шефът на Кукления театър спешно да вземе мерки. Резултатът дошъл тези дни с уволнението на актьора. За да се спести репутацията му, той бил помолен да напусне по свое желание.

Кукленият актьор обаче бързо съобразил възможностите си и за да не стои безработен, веднага звъннал на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Не е тайна, че Гъмов им е близък приятел от години.

Симпатиите са взаимни, заради което и тв тандемът не се поколебал на помогне на актьора като го включи в предстоящия нов сезон на риалитито Фермата, което се излъчва по Би Ти Ви. По всяка вероятност Гъмов ще се появи като гост-звезда, а хонорарът, който ще получи, ще му осигури спокойна зима.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Няма коментари към тази новина !