Звезда от Игра на тронове: Узнах какво е орален секс от сериала

04.07.2017 11:43 | Видян 1469 пъти

Звезда от Игра на тронове: Узнах какво е орален секс от сериала

Звездата от Игра на тронове Софи Търнър разказала, че покрай сценария на сериала научила много за секса и коментира сексуалното насилие, което е представено в проекта.

Актрисата е едва на 13 години, когато получава ролята. Тогава тя прочита сценария, в който имало описани и много секс сцени. За това какъв е ефектът върху съзнанието ѝ разказва вече 21-годишната Софи в интервю за The Time.

„Узнах какво е орален секс от сценария. Помислих си: „И хората правят това? Очарователно!.“

Това бе моето сексуално образование“. Пред изданието Софи коментира и темата за сексуалното насилие, което е в сериала и в което е замесена героинята ѝ Санса Старк в пети сезон. Софи разказва, че нито тя, нито който ѝ да е от познатите ѝ се е сблъсквал с това, затова и тя е „достатъчно наивна“.

„Когато се снимах в тази сцена, възникна голям шум как може ние да показваме това по телевизията. Моите първи мисли бяха, че това наистина не трябва да се прави. По-късно помислих, че всичко е направено правилно.

Колкото повече говорим за насилието, толкова по-добре. Нека има такива, които смятат, че не трябва да се говори на тази тема и бойкотират сериала.

В личния си живот актрисата се чувства много добре. Повече от половин година тя се среща с музиканта Джо Джонас. Новият сезон на сериала Игра на тронове стартира на 16 юли.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !