Национал залюби Мис Футбол

04.07.2017 11:28 | Видян 1321 пъти

Национал залюби Мис Футбол

Националът Георги Костадинов, който от новия сезон ще играе в Макаби (Хайфа), отлетя за Израел в приятна компания, научи blife. Футболистът има нова приятелка, която се качи с него на самолета преди часове.

Дамата до бившия играч на Левски е известната красавица Радост Тодорова, която представи успешно България в престижния конкурс Мис Вселена през 2015 година. Врачанката дълго време беше Мис Национален отбор по футбол.
Явно именно покрай държавния тим е станала забивката между двамата.

Радост сама се похвали за връзката си с Костадинов, известен с прякора Мечката. Преди полета към Израел Тодорова публикува техни общи снимки, добавяйки сърце. От фотосите стана ясно, че миската е взела в Израел и кученцето си. По-късно тя показа кадър с домашния си любимец и от хотела в Хайфа с текст: "Две щастливи Джойчета в Рая".

Радост ще придружава любимия си в Израел, след като той избра да смени Левски с Макаби (Хайфа). Преди да започне връзката си с него, тя имаше такава и с друг футболист – италианеца Алесандро Маркети.

Тодорова е известна и с това, че е доста устата и взима отношение по най-различни обществени въпроси. Футболът е любимият ѝ спорт. Като дете излизала на улицата в квартала, за да порита с момчетата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !