Щерката на Николета си падала по сина на Тони Найка

29.06.2017 16:08 | Видян 1979 пъти

Щерката на Николета си падала по сина на Тони Найка

Валери Божинов се завърна от далечен Китай, след като не можа да се аклиматизира към местния футбол. Той даде интервю за Нова тв, в което главни герои са неговите деца - Валери-младши от връзката му с Алисия и Никол от Николета Лозанова. Той коментира и прословутите клипчета, които се превърнаха в негова запазена марка.

Бившият нападател на Ювентус изрази надеждите си наследникът му да тръгне по неговите стъпки и да стане футболист.

"Много футболни звезди правят клипове, пеят, забавляват се. Не го правя, за да придобия популярност. Аз съм си такъв – емоционален, скромен, правя всичко от сърце“, започна Божинов.

"Всеки от нас има талант. Може би съм роден след футбола да съм в шоубизнеса. Не знам, ще видим. Надявам се Валери-младши да ме наследи. Дай Боже да върви по стъпките ми. Той сам изявява
желание да тренира. И двете ми деца са готини. Радостен съм, че отново съм с тях. Тежко е 4 месеца да не се виждаш с децата. Моята дъщеря е влюбена в сина на Тони Найка", добави футболистът.

"Тежко ми бе да се адаптирам в Китай. Липсваше ми комуникацията, емоциите. Те не са емоционални хора. Затворени са. Тежко се комуникираше с тях. Не знаят английски. 40 градуса и 100% влага. Ужас. Не съм откраднал парите, законни пари са. Когато един футболист има голямо име и е направил много в живота си, и хората го ценят и уважават – значи съм ги заслужил", завърши Божинов.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !