Правнучката на Тодор Живков се съблече

29.06.2017 13:48 | Видян 1897 пъти

Правнучката на Тодор Живков се съблече

Правнучката на Тодор Живков Андреа Стефанова е прихванала от нрава и поведението на родните плеймейтки, откакто живее в България, пише HotArena.

23-годишната красавица забрави свян и захвърли дрехи и все по-често позира полугола пред обектива.

Андреа вече се радва на първите горещи дни на родното Черноморие и постоянно се снима по бански, задължително акцентирайки върху задните си части. Щерката на Жени Живкова дори старателно крие лицето си, за да може да изпъкне единствено изкусителната й фигура. Горещите кадри предизвикват доста одобрителни коментари от страна на силния пол, чиито представители подканват Андреа да качва още такива снимки в социалните мрежи.

Скандалното поведение, което определено не отива на наследничка на политически лидер, е изненадващо за Стефанова, тъй като досега тя винаги се е старала да се държи на ниво, писа „Галерия“.

Нито тя, нито сестра й Людмила някога са се забърквали в каквито и да е скандали, за да не петнят фамилията Живкови. Вероятно голите снимки са опит блондинката да сваля момчетата и определено й се получава.

Според слуховете има дългогодишен приятел на име Георги, с когото планирали да се оженят. Но последните горещи кадри на Андреа обаче може би са доказателството, че са се разделили.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !