Ели Гигова любовница на Димитър Тодоранов?

28.06.2017 14:37 | Видян 3592 пъти

Ели Гигова любовница на Димитър Тодоранов?

Mилионерските щерки Ели Гигова и Велина Узунова са баджаначки. Този слух се носи в светските среди, малко след като стана ясно, че Гигова е сама в САЩ.

Двете грации не могат да си поделят ерген Номер 1 Димитър Тодоранов – собственик на популярно столично заведение и главен мениджър на Федерацията по шотокан. Всъщност любовният триъгълник е доста заплетен и достоен за сценарий на индийски сериал, пише „Галерия“.

Припомняме, че Ели Гигова имаше връзка с Тодоранов още преди бизнесменът да се запознае с моделката Велина Узунова. Отношенията им бяха сериозни, като дори се говореше, че Ели е заживяла с него в Париж. Двамата се впуснаха в бурен романс, който продължи близо половин година и завърши също толкова шумно.

Спортната журналистка го хвана в изневяра и го заряза, след което започнаха медийна война един срещу друг. „Някои хора стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт“, написа Гигова в социалната мрежа и за всички стана ясно кого визира.

„Ябълката на раздора“ се оказала именно Велина Узунова, с която Тодоранов кривнал преди 2 години. След раздялата с Гигова, Димитър и Велина започнали да се срещат по-сериозно и връзката им продължава и до днес, макар и неофициално. Наскоро дори двамата бяха в Париж, откъдето Велина не пропусна да загатне в снимки с кого е.

Известен с нрава си на женкар обаче, Тодоранов не е мъж за една жена. Тузарят започнал отново да си пише с бившата си, а Ели, от своя страна, никога не е спирала да го обича и бързо налапала въдицата.

Според запознати двамата често се виждали в Ню Йорк, където Гигова учи магистратура. Под претекст, че има бизнес дела в САЩ с партньорите си, Тодоранов поддържал секс връзка с бившата си, без Узунова да подозира. Щерката на оръжейния бос Николай Гигов пък знае за Велина и няма нищо против. Напротив – това бил  нейният начин да си отмъсти.

Любопитна подробност е, че двете са приятелки в социалната мрежа. Може пък и да успеят да си го поделят по начин, благоприятен за Димитър Тодоранов, кискат се светски клюкари…

Източник и снимка: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !