Стоянка движи с ескорт по морето

21.06.2017 11:38 | Видян 1889 пъти

Стоянка движи с ескорт по морето

Голямата актриса Стоянка Мутафова тръгва на турне по морето с „Г-жа Стихийно бедствие”, а за да е в максимално добро състояние на духа, организаторите са й осигурили комфортен автомобил с личен шофьор, научи „Монитор”. В ескорта на комедийната фурия ще влязат още двама асистенти, които ще се грижат нищо да не й липсва – от хотелска стая с голям телевизор за любимите й турски сериали

до шоколадовите бонбони, които обожава. Близки до Мутафова припомнят, че след сърдечната операция миналата зима лекарите й забранили категорично да лети, за да не се преуморява, но я задължили да играе за добро здраве. „Тя цял живот това е правила, магията на театъра я държи във форма”, обясни мениджърът й Кирил Кирилов.

На 5-и и 13-и юли Стоянка ще захвърли бастуна си, за да заиграе сиртаки в столичния „Сълза и смях”, на 18-и с партньорите й в пиесата Ирен Кривошиева и Никола Атанасов-Шуши ще са в Бургас, а на 21 и 22 юли ще гастролират във Варна. Своята порция забавление ще получат и посетителите на „Арт поток” в Царево на 22 юли.

В рамките на фестивала продуцентите на „Г-жа Стихийно бедствие” ще участват и с „Мъжът на жена ми”. Режисираната от Мариус Куркински постановка с участието на Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева и Ненчо Илчев наскоро се игра в зали с минимален капацитет от 1000 души в Лондон, Берлин, Цюрих и Хамбург, а тази събота в „Сълзата” ще се играе за 110-и път.

Междувременно стана ясно, че дъщерята на Стоянка - Мария Грубешлиева-Муки, пише книга за майка си. На този етап обаче тя отказа да разкрие повече подробности около героите и етапите от живота й от суеверие. Муки тушира и слуховете, че с Мутафова са инвестирали средства в „пластични подобрения”.

Снимките от „Фейсбук“, които вдъхновиха спекулациите за хириругичното им разкрасяване, били правени с модерен смартфон с ретуш на образите.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !