Анелия в гореща история с гръцкия сексимвол Кириакос Георгиу

15.06.2017 13:17 | Видян 2185 пъти

Анелия в гореща история с гръцкия сексимвол Кириакос Георгиу

Горещи страсти на горещи скали и още по-горещи гръцки плажове прехвърчат между Анелия и  колегата й от южната ни съседка Кириакос Георгиу.

Двамата сформираха най-новия дует в попфолка и зарадваха меломаните с темпераментно парче в две версии – на български и на гръцки език, със заглавия „Кажи ми“ и „Pos Tin Ides“. Композицията е дело на Даниел Ганев, а двата текста са написани съответно от Петя Радева и Thanasis Garavelas.

За видеореализацията на сингъла екип от България начело с режисьора Георги Марков пътува за курортното селище Вурвуру, разположено на полуостров Ситония. Именно там за снимачни площадки са използвани девствени плажове и красиви скали. Макар да звучи контрастно, всъщност в пълен синхрон с цялостната идея са и кадрите, заснети на територията на най-луксозния местен хотел Ekies All Senses Resort.

Кристално синьо, златно жълто и така отиващото на лятото бяло са цветовете, в които погледът на зрителя се губи и го кара да мечтае за ваканция и за любов.

Стайлингът на изпълнителите в клипа е дело на Августина Маркова-Тути, гримът – на Никола Иванов, а прическите на Анелия – на Симона Сивова от салон Fetish.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !