Ваня харчи хонорара от Капките за сватба в Тайланд

14.06.2017 11:52 | Видян 2811 пъти

Ваня харчи хонорара от Капките за сватба в Тайланд

Ваня и Евгения Джаферович гласят втора сватба в Тайланд. Тържеството ще бъде в сравнително тесен семеен кръг, но уникално романтично и като по филмите.

Джаферович скоро заминават за Амстердам, откъдето ще вземат кумовете за сватбата – Янита Янчева от Сървайвър 5 и нейния приятел.

Че Ваня и Евгения обмислят втора венчавка, стана ясно още по време на участието на бившия футболист в Като две капки вода. Те признаха, че мечтаят за приказна сватба край морето, но дата и дестинация не се споменаваше. Щастливото събитие скоро предстои.

Покрай изявата си в Капките Ваня е спестил солиден хонорар, който ще похарчат за пътешествие в Тайланд, пише столичен седмичник. Една от най-близките им приятелки Янита Янчева често посещава далечната страна заедно с мъжа си, който има бизнес там. Именно Янита, която е бременна в 7-ия месец, е организирала церемонията, докато беше в Тайланд преди месец.  

Припомняме, че Ваня и Евгения сключиха брак преди 2 години в Стара Загора. Празненството беше скромно заради здравословни проблеми и на двамата. Още тогава обаче бившият футболист обещал на любимата си да я заведе на екзотичен остров, където да подновят обетите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !