Йорданка Христова в интимна връзка

13.06.2017 10:10 | Видян 3303 пъти

Йорданка Христова в интимна връзка

Любовен пожар пламти в сърцето на Йорданка Христова от няколко месеца насам, пише таблоид. 73-годишната легенда излиза с близо 10 години по-млад мъж от нея и очевидно двамата са готови да разкрият любовта си, тъй като благоверният на певицата – Димитър, я чакал след всеки лайв на Като две капки вода, коментират хора от екипа на шоуто.

От миналата есен насам легендарната изпълнителка се вижда регулярно с музикант, бивш саксофонист на оркестър София. Последните няколко десетилетия 60 и кусур годишният Димитър прекарал по корабите, където странствал с джаз формация.

През 2015-а обаче решил да хвърли котва в родната София и да спре с номадския начин на живот. Познанството му с Йорданка датирало още от 80-те и въпреки пътуванията по цял свят двамата така и не изгубили контакт помежду си.

Данчето и Митко се виждат редовно, като музикантът се е превърнал и в личен шофьор на звездата. Той редовно я карал до залата за репетиции на наскоро приключилото шоу Като две капки вода и чинно чакал на паркинга до финала на предаването, за да си я прибере вкъщи.

Пред колеги и близки Христова представяла бившия саксофонист като добър приятел. Влюбената двойка се радвала на хубав и спокоен живот и не срещала ежедневните трудности на редовите български пенсионери. Годините работа по кораби надули банковата сметка на саксофониста, който разполагал с финанси ала швейцарец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !