Никълъс Кейдж каца в София днес

09.06.2017 17:50 | Видян 1677 пъти

Никълъс Кейдж каца в София днес

Третият филм за Хелбой ще се снима у нас със звездата Дейвид Харбър.

Никълъс Кейдж се завръща утре вечер в София, за да се включи отново в снимките на полицейския трилър Код: 211, научи монитор от изпълнителния директор на Ню Бояна Ярив Лърнър. В средата на април холивудският ас счупи глезен на снимачната площадка на продукцията с режисьор Йорк Шакълтън и трябваше да се върне в родината си за хирургическа интервенция, след която вече се е възстановил напълно и ще може с нов хъс да участва в опасни сцени.

Съвсем скоро в Ню Бояна камерата ще се завърти и за дългоочаквания трети филм от поредицата за комиксовия герой Хелбой – адово изчадие и предвестник на Апокалипсиса създаден от художника Майк Миньола. Първите две части от замислената трилогия излязоха през 2004 и 2008 г.

Работното заглавие на бъдещата лента, която трябва да види бял свят през 2018-а, е Хелбой: Възходът на кървавата кралица. Режисьор ще бъде Нийл Маршал, снимал епизоди за култовия сериал Игра на тронове, а в ролята на Хелбой ще видим звездата Дейвид Харбър („Отряд самоубийци“, Stranger Things и др.). Двамата сменят Гилермо дел Торо и Рон Пърлман, съответно режисьор и главен изпълнител в предишните два хорър-филма за Хелбой. „Възходът на кървавата кралица“ ще бъде заснет за 11 седмици – 2 в Лондон и 9 у нас. В продукцията ще участват доста български актьори, тук ще се работи и по визуалните ефекти за филма.

В Ню Бояна освен това ще се строи студио с голям басейн за подводни снимки което ще привлече още световни кинаджии.

От 16 до 21 август в РИУ Правец Ризорт ще се състои пък второто издание на организирания от Ярив Лърнър йога, арт и музикален фестивал Udaya Live, на който шефът на „Ню Бояна“ обещава да доведе някой от големите актьори, с които студиото работи, стига да има свободен от снимки ден. Над 400 последователи от България, САЩ, Германия, Италия и други страни и още толкова приходящи за целодневните занимания посетиха миналото лято откриващото издание в Боровец.

Тази година мотото на събитието ще е Вода (миналата беше „Земя“) и екипът от януари обикаля страната в търсене на подходящо място, преди да избере езерото край Правец. За фестивала се очакват 17-20 прочути йога-гурута и лектори, потвърдили са участие и 23 музикални изпълнители и групи на уърлд мюзик. Ще има голяма шатра за медитация, представяния на органични български храни и продукти като розово масло, ще се пропагандира здравословният начин на живот сред красотите на природата.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !