Всички обичат Хари

07.06.2017 16:08 | Видян 1171 пъти

Всички обичат Хари

Принц Хари пристигна в Австралия, за да открие старта по организацията и промотирането на параолимпийски игри Invictus Games, които ще се проведат в Сидни през 2018 година.

Въпреки проливния дъжд, силния вятър и ниските температури, той бе посрещнат от ентусиазирана тълпа почитателки. Сред тях се открояваше 97-годишната вдовица от войната Дафне Дюн, която търпеливо чака седем часа под дъжда, за да види на живо Хари и да си открадне отново целувка от него. Двамата се запознаха по време на визитата му през 2015 година.

„Струваше си чакането, дори в проливния дъжд. Той беше много щастлив да ме види и сам изчисли, че са минали две години от предишната ни среща. Попита ме дали някога си свалям медалите и аз му отговорих – да, когато лягам да спя“, заяви пред местните медии 97-годишната Дафне.

Тя не бе единствената, която чака с часове в дъжда, за да види Хари. В галерията ни може да видите на каква всенародна любов се радва британският престолонаследник, който също не се уплаши от дъжда и въпреки че целият беше мокър, намери време за чакащите го в Сидни.

EVA.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !