Михаела Маринова снима гаджето в клип

05.06.2017 16:26 | Видян 2261 пъти

Михаела Маринова снима гаджето в клип

Седмица след като грабна ключовете за чисто нов автомобил в Като две капки вода Михаела Маринова пусна видеото към Един срещу друг, видя монитор. За разлика от дебютната ѝ Стъпка напред песента е танцувална, етно семпъла в припевите е доста зарибяващ, а крайният резултат е стопроцентов летен хит.

Михаела съавтор на музиката и аранжимента заедно с колегите си от Вирджиния рекърдс Кристиан Костов и Павел Николов. Рапърът си поделя и кредита за текста заедно с Иво Добрев, когото феновете на X Factor обикнаха като част от дуото Пламен и Иво. Младежът е партньор на Михаела както в живота, така и в клипа към Един срещу друг. Пред камерата те пресъздават розовия начален етап на влюбването, в който двойката не пуска ръцете си по залез, гледа се с премрежен поглед над маса за джаги и играе на „пържолки” в леглото.

„Идеята този път Иво да бъде моя екранна половинка ми дойде, след като с Люси и екипа обсъдихме концепцията и стана ясно, че трябва да пресъздадем историята в текста на парчето. Не бих се чувствала комфортно с друг човек в тази роля”, споделя Маринова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !