Ася Капчикова бори страха с 8-метрова рампа

05.06.2017 10:32 | Видян 1889 пъти

Ася Капчикова бори страха с 8-метрова рампа

Да се гмурне в басейн от лед, да се измъкне от плаващи пясъци и бягайки да се изкачи по стръмна близо 8-метрова рампа бяха сред предизвикателствата, с които се сблъска плеймейтката Ася Капчикова по време на тазгодишното издание на Legion Run в България.

Форумът, чиято цел е да тества физическата издръжливост и стремежа на участниците да преборят страховете си, се проведе край язовир Огняново до Елин Пелин този уикенд.

Старт на приключението даде звездният отбор, в който участваха Капчикова, рапърът Явор Янакиев, по-известен на меломаните като 100 Кила, фитнес моделът Биляна Йотовска и певицата Дебора. Заедно с тях силата на бицепса си трябваше да демонстрира и актуалната Мис Плеймейт Маги Бадер, която обаче отпадна от състезанието в последния момент заради контузия в рамото.

„По-трудните предизвикателства сякаш бяха запазени за накрая. Цялата отсечка е дълга 5 км, хората се изморяват доста. Може би сред най-сложните неща беше изкачването на рампата.

Справих се от втория път, а трябва да знаете, че макар отгоре все пак буквално да ти подават ръка, за да те издърпат, много хора не могат да се справят”, обясни пред „Монитор” Капчикова. Сред препятствията, които я заинтригували, било и преминаването през бодлива тел. „Накрая му схванах цаката! Падаш на земята и се превърташ”, смее се бившата муза на Криско, като признава, че не е срещнала трудности на трасето

„Смятам, че добрата ми физическа форма ми помогна страшно много. Интересно е, че не засилих тренировките си преди Легиона, тъй като обикновено посещавам фитнеса по четири пъти на седмица.

Дължа добрата си подготовка на личния ми инструктор, определено. Той пристигна край езерото преди мен в деня на събитието и отново ми помагаше”, подчерта красавицата.

Сред бъдещите ангажименти на Ася е пускането на собствена линия бански. Очаква се тя да стане факт само до няколко седмици, в средата на юни, а за дизайните, плеймейтката залага основно на собствения си вкус. „Следя, разбира се, и световните тенденции, няма защо да го крия.

Но ми е далеч по-интересно да покажа моя стил – цветовете, които аз съчетавам, различните модели също”, разказа Капчикова. След като облече дамите за летния сезон, брандът й ще заложи и на колекция бельо.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !