Ето я причината за раздялата на Никол и Григор

02.06.2017 14:13 | Видян 3690 пъти | Гласували 1

Ето я причината за раздялата на Никол и Григор

Григор Димитров и Никол Шерцингер са разделени в последните няколко месеца и всички коментираха, че с любовта им е свършено. Сега обаче стана ясна и причината за това.

Певицата официално е станала част от групата Black Eyed Peas, като създателят на формацията Will.i.am. разкри, че тя ще замени настоящата вокалистка Фърги. Той обаче не уточни дали това ще е за постоянно, или само за предстоящия им албум. Факт е обаче, че в последните няколко месеца Никол е била плътно в звукозаписното студио в компанията на членовете на бандата.

“От създаването на групата ни винаги сме имали изумителни вокалисти. Никол е част от новия ни проект както и други. Не искам да навлизам в детайли,” заяви Will.i.am.

Преди време самата Никол коментира пред списание Notion, че е имала оферта да се включи към групата още през 2013-а, но е отказала. Сега явно е дошъл момента за този общ проект, а Шерцингер успя да се види и със своя любим Григор. Тя го посети в Париж, където в момента той участва в поредния тенис турнир.

 missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !