Наско Колев тегли майната на Мария Илиева и родния шоубизнес

26.05.2017 13:16 | Видян 2049 пъти

Наско Колев тегли майната на Мария Илиева и родния шоубизнес

Финалистът от "Х Фактор" Атанас Колев официално потвърди раздялата си с Мария Илиева, която до скоро го продуцираше със своята компания "Стерео Стая". Според пикантните слухове, не само професионални отношения са свързвали бившия спортист и доста по-възрастната от него поп изпълнителка, пише Pik.bg.

Обаче, както ПИК вече писа, тя има нов обект на обожание. Едва ли ще е изненада, че поредното гадже на 39-годишната Мария също е под 25 години.

Според запознати, при раздялата с Колев, Илиева го заплашила, че ще се погрижи да срине музикалната му кариера и повече да не види сцена. Напук на заканите й Наско Колев вече е готов със свой собствен проект, който пуска като самопродуциращ се изпълнител.

Варненецът анонсира новото си парче в своята Фейсбук страница, но по начина, по който го направи, красноречиво демонстрира отвращението си от шоубизнеса у нас в лицето на продуценти и лейбъли, сред които ясно е, че попада и самата Мария Илиева.

"Атакувам сам! Няма продуценти, няма лейбъли, няма тоя и оня.. Това е просто Наско... Аз съм продуцентът, аз съм лейбълът, аз си нося отговорност за всичко - провал, успех..

Каквото има да става, ще стане! След всичко, което видях и изпитах на гърба си в тоя музикален "бизнес", от всякакви хора, познати и непознати, "близки" и "приятели", измами, схеми, лицемерие, подсечки, опити за провокация и аз не знам какво точно, взе да ми е през чатала вече... Еб*л съм им фалшивия, мишкарски свят! Представям ви себе си. След няколко дни е премиерата", гласи постът на хитовия изпълвител.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !