След раздялата с Мария: Рачков ЗАЛИНЯ!

25.05.2017 14:55 | Видян 2014 пъти

След раздялата с Мария: Рачков ЗАЛИНЯ!

Тежко се отразява на Димитър Рачков раздялата му с Мария Игнатова. Тв водещият силно е притеснил приятелите си не само с поведението си, откакто е сам, но и с външния си вид. Комикът видимо е отслабнал с поне 10 килограма, а според негови близки вече изобщо не се грижел и за външния си вид.

Зрителите няма как да забележат промяната, тъй като гримьорите се стараят да замаскират и най-малкият недостатък. Но в ежедневието си Рачков е станал друг човек, пише столичен седмичник. А тези, които го познават добре, виждат разликата и от екрана. „Макар да изглежда винаги весел и постоянно да се шегува, усмивката му вече не е същата“, разказват запознати.

Това пролича най-вече по време на един от лайфовете на Като две капки вода, където бившата му половинка Мария се бе превъплътила като един от вокалите на Take that. Водещият Рачков през цялото време избягваше погледа на блондинката и поведението му в нейно присъствие коренно се промени.

Той обърна внимание на всеки един от актьорите на сцената, а Мария показно я игнорира - тя все едно не съществуваше.

„Тежко му е, макар да се опитва да го скрие. Бяха заедно повече от 8 години и й прости много грешки, но последната не можа“, загатват приятели на Рачков.

Според слуховете тв водещата често кръшкала на актьора, което било и причина постоянно да се събират и разделят. В последно време бе свързвана с известен банкер и вероятно тази афера е преляла чашата.

В същото време Мария сама призна в интервю, че страстта между двамата отдавна е угаснала и вече са по-скоро приятели с Димитър. Отказът на комика да имат общо дете през годините също оказал влияние върху връзката им и така постепенно се отчуждили.

Рачков обаче никога не е спирал да обича Игнатова и трудно ще преживее раздялата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Excelsior Victoria: легендата на Соренто

Гранд хотел Excelsior Victoria е символът на Соренто не...

Новото поколение хоби-готвачи...

След по-малко от седмица на кулинарната арена на...

Няма коментари към тази новина !