Кирил Ефремов и Христо Мутафчиев се хващат за гушите

25.05.2017 13:45 | Видян 1400 пъти

Кирил Ефремов и Христо Мутафчиев се хващат за гушите

Какво извън театъра и рецептите за пържени крилца може да скара Кирил Ефремов и Христо Мутафчиев ще разберем в последния епизод на „Ние, нашите и вашите” утре вечер по Нова тв. Георите им Христо и Марин най-накрая ще спрат с ударите под кръста в ресторантьорския си бизнес и ще се хванат директно за гушите, пише monitor.bg.

Феновете на комедията ще разберат, че войната за портфейла на чревоугодниците в Горна Баня няма нищо общо с „Балкантурист” менюто и народняшкия маниер на общуване на Зорко (Краси Ранков). Междувременно ще се разплетат интригите в сблъсъците на характери в семейство Иванови.

Лили и Христо все още не са заровили томахавката, Ека и Иво ще пренебрегнат различията в името на добра кауза, а страстите между Деси и Марто ще стигнат своя връх. „Ние, нашите и вашите“ се оказа една от приятните изненади във вече приключващия пролетен тв сезон.

Поредицата е излята по матрица на испански оригинал, но екипа на Димитър Гочев се постара да сложи щедра щипка чар от българската действителност. Сериалът събра очарователната Елена Петрова с общо пет екранни деца на възраст от 8 до 18, а играта им на семейство бе толкова убедителна, че близнаците на актрисата започнаха да я ревнуват.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Няма коментари към тази новина !